Rouwplaat

Foto

Rouwplaat – Als uw dierbare is overleden wilt u deze persoon graag herinneren zoals hij of zij was. Mooie foto’s zijn daarbij helpend. Zeker op de dag van de uitvaart als de kist al is gesloten is het mooi om een foto op of bij de kist te hebben. Dit gebeurt dan ook zeer regelmatig. In het verleden liet ik dan een mooie foto uitvergroten om deze op de kist te zetten. Of families deden dit zelf.

Rouwplaat

Sinds een paar maanden heb ik een samenwerking met een mooi bedrijf, Engraved, dat foto’s bewerkt en in verschillende formaten kan printen en laseren op allerlei soorten materiaal. Dat kan metaal zijn, maar ook acrylaat en zelfs op hout kan een afbeelding worden gelaserd. De zogenaamde rouwplaten zijn in verschillende formaten verkrijgbaar.

Engraved en de rouwplaat foto

Rouwplaat zonder meerkosten

Omdat ik heel veel waarde hecht aan een persoonlijke uitvaart krijgt u bij mij altijd een Rouwplaat™ Basic Print (maat M) op acrylaat zonder meerkosten als Uitvaartzorg Salland de uitvaart verzorgt. U levert zelf de foto aan ik zorg samen met Engraved voor een mooie rouwplaat voor de dag van de uitvaart. De rouwplaat kan in het verlengde van uw persoonlijke rouwkaart doorgaan. Op deze manier vormt het allemaal één geheel.

Meer over Engraved en de rouwplaat.

Rouwplaat™ Premium
De rouwplaat wordt door middel van lasergravure voorzien van foto en desgewenst naam, geboorte- en overlijdensdatum en persoonlijke tekst en is beschikbaar in een stijlvolle witte, zilveren of gouden uitvoering. Naast deze exclusieve gegraveerde rouwplaat, biedt Engraved® een kleurrijk alternatief waarbij de foto op transparant anti-reflectie acrylaat wordt geprint met een sublieme scherpte en kleurkracht.

rouwplaat

Rouwplaat™ Premium Gravure
De Engraved® rouwplaat is het alternatief voor de bekende foto in de lijst en met de persoonlijke tekst een verlengstuk van de rouwkaart. Het graveren van foto en tekst gebeurt door middel van laser, waarbij de topcoating verdwijnt en de zwarte kern zichtbaar wordt. Op deze wijze wordt zeer precies de bewerkte foto en bijbehorende tekst gegraveerd voor een unieke uitstraling en blijvende herinnering.

Rouwplaat™ Premium Print
Net als bij de gegraveerde rouwplaat wordt de foto professioneel vrijstaand gemaakt en gemonteerd op een achtergrond uit onze beeldbank naar keuze, waarbij de foto van de overledene het beste uitkomt. Een eigen foto als achtergrond aanleveren is vanzelfsprekend ook mogelijk. De opmaak wordt compleet voorzien van naam en eventueel geboortedatum, datum van overlijden en een persoonlijke tekst. Daarna wordt de foto in hoge resolutie full colour of zwart-wit geprint op een transparant, ontspiegelend acrylaat. De UV-LED printtechniek zorgt voor een sublieme kleurweergave waarbij de afbeelding haarscherp wordt afgedrukt. Wij printen de afbeelding in spiegelbeeld op de achterzijde van het plexiglas, waardoor de foto als het ware achter het glas verschijnt.

Engraved en de rouwplaat

Klik op deze link voor meer informatie over de rouwplaat en Engraved.

Blog