Over ons

Het vak waar ons hart ligt

Rustig, nuchter en vooral geen haast. Dat ervaren mensen als prettig aan onze manier van werken. In deze hectische tijd lukt het ze toch om los te laten en de rust te vinden. Het is mooi om dat te kunnen betekenen voor mensen.

Alles moet goed geregeld, maar dat hoeft niet allemaal op één dag. Wij willen mensen de tijd en rust geven om keuzes te maken, maar ook om keuzes te overwegen. Een afscheid moet rijpen. Samen bepalen we stap voor stap hoe de uitvaart eruit gaat zien.

Op je eigen manier

In het verleden heb ik als uitvaartverzorger gewerkt en na een aantal omzwervingen in onder andere de jeugdzorg ben ik sinds 2017 zelfstandig uitvaartondernemer. Dat biedt kansen om mijn gevoel te volgen en mijn eigen stijl te kiezen.

Families voor wie ik een uitvaart heb mogen verzorgen, omschrijven mij als iemand die goed aanvoelt wat er nodig is en iemand die rust brengt in een heftige en emotionele periode. Ik hou van laagdrempelig contact en een informele sfeer. Lees op de pagina ‘Ervaringen‘ hoe families mij hebben ervaren.

Tegen families zeg ik: ‘doe het vooral op je eigen manier’. Ik breng wel ideeën
op tafel, maar laat vooral veel ruimte voor eigen inbreng. Een afscheid is heel persoonlijk en hoe passender bij de overleden dierbare hoe mooier het afscheid is.

– Erik Janssen

Samenwerken Een uitvaart verzorgen kan niemand alleen. Het team van Uitvaartverzorging Vechtdal bestaat uit mensen die tijd en aandacht geven aan de nabestaanden en oog hebben voor detail. Een ieder met zijn eigen kennis en deskundigheid is essentieel om een uitvaart goed te laten verlopen. Daarbij is een goede samenwerking met de familie heel belangrijk. Vanuit de rust werken we samen, op weg naar een persoonlijk en respectvol afscheid. Vragen? Neem contact op