Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Drukwerk

In de dagen voor de uitvaart moet veel geregeld worden. De vormgeving van de rouwkaart hoort daar ook bij. Het hoort bij de eerste taken, want de mensen moeten immers op tijd uitgenodigd worden om het afscheid bij te wonen.

Velen bewaren een rouwkaart als tastbare herinnering. Daarom is het belangrijk dat jullie veel aandacht en zorg besteden aan het maken van de rouwkaart. Dit gebeurt meestal na een overlijden, maar kan ook al bij het leven gemaakt worden.

Meer en meer willen we een afscheid dat een afspiegeling is van het leven van de overledene. Ook moet het passen bij de nabestaanden. Om dit voor de nabestaanden te realiseren heeft Uitvaartverzorging Vechtdal een nauwe samenwerking met lokale drukkers. Deze zijn gespecialiseerd in grafische vormgeving en levering van rouwdrukwerk rondom een afscheid.

Samen maken we een rouwkaart die een zorgvuldige weerspiegeling is van de persoonlijkheid van de overledene. Een tastbare herinnering die troost biedt en steun.

Adressenlijst

Een adressenlijst is iets vrij eenvoudigs, maar heel belangrijk om klaar te hebben liggen. Om te voorkomen dat je bij een overlijden de juiste adressen niet hebt, is het handig een lijst bij te houden. Bewaar de adressenlijst bij het wensenboekje, waarin je al jouw uitvaartwensen kunt noteren.

Download hier de adressenlijst