Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Uitvaartkisten

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat maakt elke begrafenis of crematie weer anders. Een standaard uitvaartkist bestaat dan ook niet. Wel is er in elke prijsklasse voldoende keuze. De één is sober en de andere uitbundig, net zoals wij mensen zijn. Uitvaartverzorging Vechtdal heeft een ruim aanbod in uitvaartkisten.

Willen jullie iets speciaals dat je niet kunt vinden in de bestaande collectie? Ook een maatwerk kist is mogelijk. Uitvaartverzorging Vechtdal kan je ook de mogelijkheden laten zien als het gaat om stofbekleedde kisten, natuurkisten of natuurlijke uitvaartmanden.

 

Lijkwade

Een alternatief voor een uitvaartkist is een lijkwade. Dit is een rechthoekige doek van natuurlijk materiaal waarin een overledene wordt gewikkeld volgens een vaste vouwwijze. Een lijkwade wordt meestal gecombineerd met een draagbaar, maar kan ook worden gebruikt in combinatie met een uitvaartkist of grafmand.

De New life vlindersluiting is verkrijgbaar bij Uitvaartzorg Salland en leverbaar in 3 verschillende maten. Zodat hij te gebruiken is bij iedere uitvaart.

Vlindersluiting

De New life vlindersluiting is een grote, houten vlinder die past op de meeste uitvaartkisten in het assortiment van Uitvaartverzorging Vechtdal. De vlinder wordt vaak gebruikt door families met kinderen.

Zij kunnen voor hun overleden opa, oma, vader of moeder een vlinder beschilderen. In plaats van de gebruikelijke knop kan de vlinder gebruikt worden om de kist te sluiten.