Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Vastleggen uitvaart

Heb je er weleens over gedacht om van de uitvaart foto’s of een video te laten maken? Mensen aarzelen soms als wordt voorgesteld om een professionele afscheidsfotograaf of -videograaf in te schakelen. Achteraf zijn mensen blij dat er beelden gemaakt zijn. De beelden helpen om de herinnering levend te houden en kunnen helpen bij de rouwverwerking.

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De tijd tussen overlijden en de dag van de uitvaart is een drukke periode, waarin je veel beslissingen moet nemen. De dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. Mensen herinneren zich veel dingen niet meer, terwijl er vaak veel mooie dingen gebeuren.

uitvaartverzorger die bij u past

Een afscheidsfotograaf en/of -videograaf legt veel meer vast dan mensen zelf kunnen zien. Hij of zij fungeert als een extra paar ogen.

Uitvaartverzorging Vechtdal heeft contacten met verschillende professionele afscheidsfotografen en videografen.