Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Uitvaart vooraf regelen

Als een geliefd persoon overlijdt, komt er veel op je af. In de eerste plaats emoties, maar er moet ook veel geregeld worden. Voor het één is er meer tijd dan voor het andere. Ook al proberen we het in alle rust te doen, je hebt maar een aantal dagen.

Er zijn verschillende zaken als het gaat om uitvaartverzorging waar je nu al over na zou kunnen denken. Dingen die je vooraf al kunt regelen en vastleggen. Het is misschien niet de leukste klus, maar als je er nu de tijd voor neemt, hou je zelf de regie over je uitvaart. Bovendien komen je nabestaanden later niet voor allerlei moeilijke keuzes te staan, maar weten zij hoe jij het liefst deze dag zou hebben vormgegeven.

Wat er allemaal geregeld moet worden, is best veel. De voorkeuren en wensen kun je vastleggen in een wensenboekje. Omdat wensen veranderen is het handig om het wensenboekje zo nu en dan weer door te nemen. Het is handig om het boekje op een voor de hand liggende plek te bewaren, bijvoorbeeld bij je verzekeringspapieren. Zorg ervoor dat iemand uit jouw omgeving weet waar het boekje ligt.

Weet je dat het einde dichtbij komt en wil je graag in alle rust wat zaken bespreken? Neem gerust contact met ons op.

Aanvraag wensen boekje Omdat wensen veranderen is het handig om het wensenboekje zo nu en dan weer door te nemen. Vraag hem aan Klik hier