Vanuit verbinding samen vorm geven aan het afscheid in liefdevolle herinnering.

“Mijn man was ziek, we wisten dat er een moment zou komen dat wij, mijn kinderen en ik, afscheid van hem zouden moeten nemen. Alhoewel het nog niet zover was besloten we ons al wel te oriënteren, want hij wilde zelf graag mee beslissen over belangrijke keuzes die er gemaakt zouden moeten worden rondom zijn uitvaart. Daarnaast had hij een aantal specifieke wensen. Zou dat allemaal wel kunnen en mogen?

Specifieke wensen

We zochten er naar op internet bij diverse grote uitvaartondernemingen. Niets van wat we zagen voelde goed. Het was allemaal zo zakelijk en onpersoonlijk. Toen kwamen we erachter dat niet de verzekeraar beslist wie je uitvaart verzorgt. Dat we zelf iemand mochten kiezen.

Eigen keuze

En zo kwamen we bij Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland terecht. Door zijn warme, persoonlijke benadering voelden we direct een klik. Erik maakte dat alles bespreekbaar was. Op een ontspannen en rustige manier heeft hij ons wegwijs gemaakt, laten zien welke mogelijkheden er allemaal waren. Het voelde alsof er een warme deken om onze schouders werd gelegd, we hadden iemand gevonden die voor ons ging zorgen. Iemand die precies begreep wat wij belangrijk vonden en waar we blindelings op konden vertrouwen.

Vertrouwen

Geloof, hoop en heel veel liefde, dat is toch waar het om draait in het leven. En daarna… Mijn man stierf uiteindelijk veel sneller dan wij verwachten, maar midden in de hectiek stond Erik voor ons klaar. Hij nam mij al het regelwerk uit handen en het allerbelangrijkste, hij heeft alles eraan gedaan om die laatste specifieke wensen van mijn man uit te voeren.”

Persoonlijk gesprek

Uw hele leven maakt u keuzes die het best bij u passen. Dan wilt u dat toch ook voor uw uitvaart? Daarom kiest u voor Uitvaartzorg Salland. Erik Janssen nodigt u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Bel gerust: 0523-522117 of kijk op www.uitvaartzorgsalland.nl.

Blog