Rondleiding op Natuurbegraafplaats Hillig Meer

Op Hillig Meer worden regelmatig activiteiten georganiseerd, variërend van een rondleiding op Natuurbegraafplaats Hillig Meer tot lezingen en workshops. Neem een kijkje op de agenda van Natuurbegraafplaats Hillig Meer om te zien wat er de komende periode op het programma staat.

Rondleiding op Natuurbegraafplaats Hillig Meer zondag 3 maart

Voor aankomende zondag (3 maart) staat er rondleiding over Natuurbegraafplaats Hillig Meer op het programma. De aanvangstijd is 14:00 uur. De wandeling duurt ongeveer een uur. We raden u aan stevig schoeisel te dragen.

De rondleiding voert u langs het ontvangsthuis, de natuurbegraafplaats en het Hillig Meer. Onderweg vertellen we u over de historie van het landgoed en over natuurbegraven. We laten u kennismaken met de verschillende delen van de begraafplaats en vertellen over onze doelstellingen.

Bent u aankomende zondag niet in de gelegenheid, maar u wilt wel meer weten? Iedere eerste en derde zondag van de maand om 14:00 uur verzorgen de mensen van Hillig Meer een rondleiding.

Persoonlijke rondleiding

Bent u minder goed ter been, of geeft u de voorkeur aan een meer persoonlijk bezoek dan deze groepsrondleiding, dan raden we u aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een persoonlijk informatiegesprek. De persoonlijke rondleiding kan ook met een elektrische wagen, zo krijgt u een goed beeld van de diverse gebieden op Hillig Meer.

Zondagochtend inloop

Daarnaast is er ook de zondagochtend inloop. Ontmoetingen op zondagochtend. Iedere zondagochtend tussen 10.00 uur en 12.30 uur bent u welkom. Regelmatig zal er op deze ochtenden een activiteit georganiseerd worden die past binnen de filosofie van Hillig Meer.

Informatiecentrum

De openingstijden van het informatiecentrum in het ontvangsthuis zijn:

  • maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur
  • in het weekend van 9.00 tot 17.00 uur

Klik hier om u aan te melden voor een rondleiding op Natuurbegraafplaats Hillig Meer. Zowel voor een groepsrondleiding als een persoonlijke rondleiding.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een natuurbegrafenis verzorgt door Uitvaartzorg Salland? En weten wat de kosten zijn voor een persoonlijke uitvaart? Dan is het mogelijk om naar aanleiding van uw wensen en keuzes een begroting te maken. Ik kom geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs. Neem dan even contact op met Uitvaartzorg Salland.

Blog