PCOB Hardenberg

Vandaag heb ik een presentatie mogen geven aan de PCOB Hardenberg over mijn bedrijf Uitvaartzorg Salland en over persoonlijke uitvaarten. Het onderwerp leefde best wel bij de toehoorders. Ik kreeg veel vragen. De meeste daarvan heb ik kunnen beantwoorden. Ik heb veel verhalen gehoord over hoe het anders had gekund. Maar ook mooie tips waar ik als uitvaartverzorger wat aan heb en aan families kan meegeven.

Er waren ook mensen die dachten ze lid waren bij een uitvaartondernemer, maar dat is allang niet meer zo. Alle lidmaatschappen zijn overgegaan naar een verzekeraar. En bij deze verzekeraar staat het vrij om een uitvaartverzorger te kiezen. Ondanks het feit dat op de polis staat dat de gevestigde ondernemer gebeld moet worden. Iedereen is vrij in de keuze van uitvaartverzorger bij een verzekering. Maar ik heb vooral de nadruk gelegd op het feit dat mensen zelf de regie hebben over de uitvaart en dat ik hen dienstbaar bij sta.

Ik vond het een fijne middag bij de PCOB Hardenberg.

Vandaag heb ik een presentatie mogen geven aan de PCOB Hardenberg over mijn bedrijf Uitvaartzorg Salland en over persoonlijke uitvaarten.

Wilt u ook meer weten over wat erbij komt kijken om een uitvaart te regelen en hoe dat kan op een persoonlijke manier? Dan wil ik geheel vrijblijvend en kosteloos bij uw vereniging of organisatie langskomen om het een en ander te vertellen.

Neem dan contact met mij op via 0523-522 117 of stuur een mail naar info@uitvaartzorgsalland.nl

Met vriendelijke groet,

Erik Janssen

Blog