Opening Natuurbegraafplaats Hoogengraven

De opening van de natuurbegraafplaats op 16 mei a.s.
gaat in verband met coronavirus niet door!!

 

Opening Natuurbegraafplaats Hoogengraven  – Winterse rust op Natuurbegraafplaats Hoogengraven?

Het is winter en de natuur bevindt zich in een diepe rust. Teruggetrokken en wachtend op wat komen gaat…

Laatste loodjes

In tegenstelling tot de natuur, volgen de ontwikkelingen op Natuurbegraafplaats Hoogengraven elkaar snel op. De oplevering van het ontvangsthuis, het voorbereiden van de officiële opening en het reserveren van de eerste graven verloopt voorspoedig. Ook wordt er gewerkt aan het aanleggen van parkeervoorzieningen en het bestraten rondom het ontvangsthuis. Natuurlijk gebeurt dit alles met respect voor de natuur. Ook komt er binnenkort glasvezelverbinding en een aansluiting op water en elektriciteit, zodat het gebouw volwaardig in gebruik kan worden genomen.

Team

Als u Natuurbegraafplaats Hoogengraven bezoekt, kunt u kennis maken met het team van de natuurbegraafplaats. Ze zijn inmiddels met z’n vijven: Jantje, Alex, Milou, Sonja en Monique.
Alex, Milou en Sonja zijn werkzaam als relatiebeheerder. Bij hen kunt u een afspraak maken voor een informatiegesprek, persoonlijke rondleiding of om bijvoorbeeld een plek uit te kiezen. Jantje is locatiebeheerder en Monique verzorgt de communicatie en pr voor de natuurbegraafplaats.

Opening Natuurbegraafplaats Hoogengraven

Reserveren graf

In de afgelopen periode kon u middels een voorinschrijving uw interesse in een graf aangeven. Hier is door velen al gebruik van gemaakt en inmiddels zijn bijna alle mensen benaderd. Mocht u nog niet zijn bereikt, neem dan vooral contact op met Natuurbegraafplaats Hoogengraven om een afspraak te plannen.

Officiële Opening Natuurbegraafplaats Hoogengraven

Op zaterdag 16 mei zal de officiële opening van Natuurbegraafplaats Hoogengraven plaatsvinden. Tijdens de opening is er een uitgebreid programma met rondleidingen, een informatiemarkt, muziek, kunst en veel meer.
Maak kennis met alles rondom natuurbegraven, het ontvangsthuis en de medewerkers. De komende weken zal er verder inhoud worden gegeven aan deze dag en u op de hoogte houden van het programma middels de nieuwsbrief van Natuurbegraafplaats Hoogengraven.

Via de volgende link kunt u aangeven dat u aanwezig wilt zijn bij de officiële opening.
https://www.natuurbegraafplaatshoogengraven.nl/agenda/officiele-opening/

Uitvaart op Natuurbegraafplaats Hoogengraven

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een uitvaart op de Natuurbegraafplaats en wat de kosten hiervoor zijn dan kunt u contact opnemen met Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland.

Blog