Deel 2 van 3: Groene Uitvaartkist “De Beuk”

Gedurende de komende maanden ontvangt u van ons een drieluik met het verhaal van de Groene Uitvaartkist. Elke maand belichten wij één van de drie Groene Uitvaartkisten (“De Den”, “De Beuk” en “De Populier”). Deze Groene Uitvaartkisten zijn gemaakt van Hollands hout afkomstig uit de bossen van Staatsbosbeheer en met zorg gemaakt door DZU Uitvaartkisten in Apeldoorn.

In dit 2e deel van het drieluik belichten wij “De Beuk”. Deze bijzondere uitvaartkist, met een eenvoudig doch krachtig ontwerp, is gemaakt van Hollands Beukenhout. Deze kist past uitstekend in een Groene Uitvaart en wordt ook op alle natuurbegraafplaatsen geaccepteerd.

De Beuk. Deze bijzondere uitvaartkist, met een eenvoudig doch krachtig ontwerp, is gemaakt van Hollands Beukenhout. Deze kist past uitstekend in een Groene Uitvaart en wordt ook op alle natuurbegraafplaatsen geaccepteerd.

Groene Uitvaartkist “De Beuk”

Interessant om te weten

De Beuk is de koningin van het bos en symboliseert geluk en voorspoed. Deze uitvaartkist heeft een eenvoudige uitstraling waarbij de deksel is voorzien van een bijzondere puzzelsluiting.

  • De kist is voorzien van het FSC®-keurmerk.
  • Massief beuken
  • Twee lange grepen van beukenhout
  • Biologisch afbreekbare katoenen zijwandbekleding
  • Gewatteerd katoenen dekentje
  • Katoenen kussensloop met vulling van bio-maisvlokken

* De katoenen bekleding kan optioneel worden vervangen voor een linnen versie die voldoet aan het GreenLeave keurmerk.

“De Beuk” in beeld

De Beuk is de koningin van het bos en symboliseert geluk en voorspoed. Deze uitvaartkist heeft een eenvoudige uitstraling waarbij de deksel is voorzien van een bijzondere puzzelsluiting.

Concept

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een groene uitvaart verzorgt door Uitvaartzorg Salland? En weten wat de kosten zijn voor een persoonlijke uitvaart? Dan is het mogelijk om naar aanleiding van uw wensen en keuzes een begroting te maken. Ik kom geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs. Neem dan even contact op met Uitvaartzorg Salland.

Blog