Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Kies een uitvaartverzorger die bij u past

Vaak wordt vanuit familietraditie gekozen voor een uitvaartverzorger. Als je wilt dat een uitvaartverzorger bij jullie past, ga dan van tevoren al op zoek. Zeker als je, zoals ik in grote lijnen de uitvaart al hebt uitgewerkt, dan wil je wél iemand die daar in mee kan gaan.

Zo iemand vond ik in Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland. Ik bekeek zijn website en wat ik daar vond sprak mij aan.
Ik heb Erik een mail geschreven. Met daarin nogal wat vragen en wensen die ik graag gerealiseerd wilde zien na het overlijden van mijn man. Erik bood aan te komen voor een vrijblijvend gesprek, maar ik koos voor verdere communicatie per mail. In twintig mailtjes over en weer hebben Erik en ik de uitvaart doorgenomen!

Het gaf mij rust dat alles zoals mijn man en ik hadden besproken, ook daadwerkelijk uitgevoerd zou worden. Dat gaf mij de ruimte om mij te kunnen richten op het naderende afscheid van mijn man.

Na het overlijden van mijn man

Toen Erik direct na het overlijden van mijn man bij ons kwam, was het alsof ik hem al kende.
Het mailcontact had al vertrouwen gegeven. Erik straalt rust uit en voelt de situatie haarscherp aan. Luistert, neemt waar, houdt zich op de achtergrond als het kan, maar tast door als het moet. Erik adviseert vanuit zijn expertise en durft beslissingen te nemen.

Het was een uitdaging of mijn man tijdens de hittegolf tot aan de uitvaart thuis kon blijven. Dagelijks kwam Erik controleren.

De dag van de uitvaart

Op de dag van de uitvaart hebben wij zijn aanwezigheid amper opgemerkt. Alles verliep op rolletjes, tactvol wist Erik te sturen. Heel attent, zijn beertjes voor de jongsten gaven troost.

Flexibel, betrokken en schroomt niet de expertise van derden in te roepen. Toch bewaakt hij zijn autonomie. Uitvaartzorg Salland, een nieuwe generatie uitvaartverzorgers, maar levert ouderwetse kwaliteit.

Sonja

 

Ook uw eigen uitvaartwensen vastleggen?

Maak ook uw eigen keuzes en leg uw uitvaartwensen vast. Niet alleen voor u zelf, maar juist voor uw nabestaanden.
Vraag hiervoor het uitvaartwensen boekje aan en wij sturen deze gratis per post naar u toe.

Klik hier om het uitvaartwensen boekje aan te vragen.
Liever telefonisch aanvragen? Bel 0523 – 522 117.

“Wilt u herinnerd worden zoals u was?
Regel dan uw uitvaart zoals u bent.”

Uitvaartzorg Salland
Erik Janssen

 

Aanvraag wensen boekje Omdat wensen veranderen is het handig om het wensenboekje zo nu en dan weer door te nemen. Vraag hem aan Klik hier