Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Uitvaartcentrum in Dedemsvaart

Uitvaartcentrum Dedemsvaart – Bent u op zoek naar locatie om afscheid te nemen van uw dierbare overledene in Dedemsvaart? Denk dan eens aan het kleinschalige uitvaartcentrum in Dedemsvaart aan de Langewijk . Het huiselijke uitvaartcentrum beschikt over een mooie 24-uurs kamer voor de familie. Ook is het mogelijk om hier een condoleance te houden en een kleine plechtigheid. Daarbij kan uiteraard ook de catering worden verzorgd. Dit alles geheel naar uw wens.

Faciliteiten van het uitvaartcentrum in Dedemsvaart

  • een 24-uurs opbaarkamer
  • een ruimte voor max. 60 personen voor een condoleance en/of kleine plechtigheid
  • een verzorgingsruimte met de mogelijkheid voor rituele bewassing
  • mogelijkheid voor catering
  • een CD-installatie voor het afspelen van muziek en opname mogelijkheid
  • genoeg parkeergelegenheid inclusief 1 invalideparkeerplaats

Voor meer informatie over een begrafenis of crematie vanuit Uitvaartcentrum in Dedemsvaart kunt u contact met Uitvaartzorg Salland opnemen.

24-uurs opbaarkamer

Het uitvaartcentrum in Dedemsvaart van Yarden aan de Langewijk  beschikt over een huiselijke opbaarkamer. Deze kamer is voor de directe familie 24 uur per dag toegankelijk. Men heeft een eigen sleutel, zo kan u bij uw dierbare zijn op elk moment van de dag. Als verdere familie en vrienden op rouwbezoek willen komen, dan graag even een afspraak maken. Dit geldt ook voor het bezorgen van bloemen.

De 24-uurs kamer heeft een huiselijke sfeer. Het lijkt op een woonkamer zoals  in ieder huis. De overledene ligt in een eigen aparte ruimte. Deze is af te sluiten met een tussendeur van de woonkamer. U kunt gebruik maken van koffie, thee en frisdrank welke aanwezig is in het uitvaartcentrum.

Wat betreft de uitstraling is het uitvaartcentrum niet helemaal met de tijd meegegaan. Maar dat is misschien dan ook wel het toepasselijke van deze locatie. Er is wat betreft de inrichting gewerkt met licht kleuren en materialen, zoals hout en riet. Het geheel is warm en netjes. Uiteraard heeft u zelf ook nog de mogelijkheid om de ruimte zelf aan te kleden. Dit kan door foto’s, eigen spulletjes, bloemen enzovoort. Zo maakt u de sfeer nog persoonlijker.

Een uitvaartplechtigheid

Het pand ziet er aan buitenkant een neutraal uit en gaat op in het straatbeeld. Eenmaal binnen is de sfeer huiselijk en daarmee laagdrempelig. Dit biedt de mogelijkheid om een kleine en intieme uitvaartplechtigheid te verzorgen voor ongeveer 20 mensen. Hiervoor is kleine aula beschikbaar. Deze aula kan tevens dienst doen voor condoleances en groter familiebezoek. Het pand leent zich uitermate goed voor een (grotere) condoleance. Het is namelijk mogelijk om een doorlooproute te creëren door het uitvaartcentrum.

Mogelijkheden van catering

Voor of na de plechtigheid en tijdens het condoleren zorgen wij natuurlijk voor een kop koffie/thee en andere dranken. Dit kan aangevuld worden met een plakje cake of belegde broodjes. Andere wensen van catering is uiteraard ook mogelijk. Als u uw wensen kenbaar maakt aan ons dan verzorgen wij dit voor u.

Muziek

Het uitvaartcentrum beschikt over een installatie waar muziek op af kan worden gespeeld. Dit doormiddel van cd’s. Ook kan de uitvaartplechtigheid worden opgenomen op een cd.

Route

Het uitvaartcentrum van Yarden ligt in het centrum van het dorp, vlak bij de afslag van de snelweg N48. Om het uitvaartcentrum te bereiken, rijdt u Dedemsvaart binnen langs de bekende Kalkovens en neemt u de 1e weg naar rechts. U kunt de auto parkeren op de parkeerplaats naast het pand. Hier is tevens een invalideparkeerplaats aanwezig.

Wilt u weten wat een begrafenis of crematie in Dedemsvaart kost en heeft u al specifieke wensen? Dan is het mogelijk om naar aanleiding van uw wensen en keuzes een begroting te maken. Dan weet u precies wat de kosten zijn voor een persoonlijke uitvaart.

Contact

Voor meer informatie over een uitvaart vanuit Uitvaartcentrum in Dedemsvaart kunt u contact met Uitvaartzorg Salland opnemen. Wilt u weten wat een begrafenis of crematie in Dedemsvaart kost en heeft u al specifieke wensen? Dan is het mogelijk om naar aanleiding van uw wensen en keuzes een begroting te maken.

Inloopmiddag en avond

Om mensen te helpen met al hun vragen over de dood of uitvaarten organiseert Uitvaartzorg Salland elke maand een inloopmiddag en avond. U kunt er terecht voor al uw vragen. Vragen staat vrij. Heeft u meer tijd nodig voor uw vragen of liever een gesprek bij u thuis? Dan is het mogelijk om daar een afspraak met u te maken.

Waar kunt u terecht?

De inloopmiddag en avond voor uitvaartvragen wordt elke derde woensdag van de maand gehouden van 15.00 – 17.30 uur en van 18.00 – 20.30 uur in MFC De Baron, Julianastraat 54 in Dedemsvaart.
De toegang is gratis en u kunt zonder afspraak langskomen. Iedereen is welkom.

Noteert u alvast in uw agenda

20 maart
17 april
15 mei
19 juni
17 juli