Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Gemeentelijke begraafplaatsen Ommen

Begraven en grafrechten

De gemeente Ommen heeft een aantal gemeentelijke begraafplaatsen. U heeft hier de keuze uit verschillende soorten graven.

de volgende Gemeentelijke begraafplaatsen zijn in Ommen aanwezig:

  • Beerzerhaar in Beerzerveld
  • Laarmanshoek in Ommen
  • Hardenbergerweg in Ommen

Voor meer informatie over een uitvaart in de gemeente Ommen kunt u contact opnemen met Uitvaartzorg Salland. Wilt u weten wat een begrafenis kost en heeft u al specifieke wensen? Dan is het mogelijk om naar aanleiding van uw wensen en keuzes een begroting te maken. Dan weet u precies wat de kosten zijn voor een persoonlijke uitvaart. Ik kom geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs.

U heeft de keuze uit de volgende soorten graven:

Particulier graf Laarmanshoek (diep begraven), geschikt voor twee personen.
Particulier graf Beerzerhaar (diep begraven), geschikt voor één persoon.
Particulier kindergraf, voor kinderen tot 12 jaar

Algemeen graf
Bij een algemeen graf blijven de grafrechten op naam van de gemeente. De gemeente kan overledenen uit verschillende families in hetzelfde graf laten begraven.

Voorzieningen

Begraafplaats Laarmanshoek heeft onder andere een kinderhofje en een Rooms- Katholiek gedeelte. Daarnaast is er een columbarium, een asverstrooiveld en een urnentuin.

Gemeentelijke begraafplaatsen Ommen. Voor meer informatie over een uitvaart in de gemeente Ommen kunt u contact opnemen met Uitvaartzorg Salland. Wilt u weten wat een begrafenis kost en heeft u al specifieke wensen? Dan is het mogelijk om naar aanleiding van uw wensen en keuzes een begroting te maken. Dan weet u precies wat de kosten zijn voor een persoonlijke uitvaart. Ik kom geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs.

De begraafplaatsen zijn een half uur na zonsopgang en een half uur voor zonsondergang dagelijks geopend.

Cremeren en Asbestemming

In de gemeente Ommen heeft u in het geval van een crematie de keuze uit verschillende asbestemmingen op de gemeentelijke begraafplaats Laarmanshoek.

De volgende asbestemmingen zijn mogelijk:

  • Urnennis
  • Urnengraf
  • Asverstrooiing
  • Gedenkmuur

Meer informatie over de gemeente Ommen vindt u hier.

Voor meer informatie over een uitvaart in de gemeente Ommen kunt u contact opnemen met Uitvaartzorg Salland. Wilt u weten wat een begrafenis kost en heeft u al specifieke wensen? Dan is het mogelijk om naar aanleiding van uw wensen en keuzes een begroting te maken.