Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Crematoria Twente

Afscheid Herinnering Inspiratie

Bij Crematoria Twente is alles erop gericht een waardig afscheid naar eigen inzicht mogelijk te maken. Vanuit het standpunt dat bij Crematoria Twente nabestaanden altijd centraal staan. Wij bieden alle zorg en ondersteuning om het afscheid van uw dierbare zo persoonlijk mogelijk te maken. Vanzelfsprekend doen wij dit in nauwe samenwerking en overleg met uw uitvaartbegeleider. Bij Crematoria Twente wordt een laatste afscheid uiteindelijk een dierbare herinnering, waaruit in de toekomst troost en inspiratie kan worden geput.
Crematoria Twente is er voor iedereen. Met vestigingen in Enschede, Almelo, Borne en Oldenzaal staan wij met onze professionele dienstverlening dagelijks garant voor aandacht, inlevingsvermogen, gastvrijheid, betrokkenheid en flexibiliteit.

Voor meer informatie over een crematie bij Crematorium Twente kunt u contact opnemen met Uitvaartzorg Salland.

Een persoonlijk afscheid in stijl

Goed afscheid nemen gebeurt meestal op een persoonlijke manier. Mensen die weten dat zij niet lang meer te leven hebben, leggen steeds vaker behoefte om het afscheid van een dierbare persoonlijk vorm te geven. Een laatste bijeenkomst moet passend zijn bij de persoon en het leven van de overledene.

Laat ons weten wat uw wensen zijn.

Bij Crematoria Twente werken we graag met u en de door u gekozen uitvaartonderneming samen om alle wensen rondom de afscheidsplechtigheid vorm te geven. Er is bij ons veel mogelijk: meer dan weleens wordt gedacht. Uitbundig of juist ingetogen, beeld- en geluidspresentaties, livemuziek, avondplechtigheden, meerdere sprekers of een persoonlijk ritueel ten afscheid: iedere plechtigheid wordt zoveel mogelijk naar eigen wens
ingevuld. Neem contact met ons op om uw specifieke idee├źn te bespreken.

Wij helpen u graag.

Folder Crematorium Twente

Bij Crematoria Twente werken we graag met u en de door u gekozen uitvaartonderneming samen om alle wensen rondom de afscheidsplechtigheid vorm te geven.

Voor meer informatie over een crematie bij Crematorium Twente kunt u contact opnemen met Uitvaartzorg Salland. Wilt u weten wat een crematie in Almelo kost en heeft u al specifieke wensen? Dan is het mogelijk om naar aanleiding van uw wensen en keuzes een begroting te maken.