Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Hij wil met bewogenheid en passie iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Begraafplaats Bergentheim

Stichting Algemene Begraafplaats

De begraafplaats is eigendom van de twee kerken in Bergentheim. Het bestuur bestaat dan ook uit een afvaardiging van de kerken. Het beheer van deze bijzondere begraafplaats is opgedragen aan: het Bestuur Stichting Algemene Begraafplaats te Bergentheim.

De stichting houdt zich bezig met alle zaken die te maken hebben met de begraafplaats. Hierbij valt te denken aan het onderhoud, het aanwijzen van plekken waar begraven kan worden, contacten onderhouden met begrafenisondernemers en steenhouwers, etc.

Het beheer van deze bijzondere begraafplaats is opgedragen aan: het Bestuur Stichting Algemene Begraafplaats te Bergentheim.

Contactpersoon is:
Jan Hofsink
tel. 0523 231658
begraafplaatsbergentheim@outlook.com

Inwoners van Bergentheim mogen op deze begraafplaats worden begraven. Ook is er de mogelijkheid om een urn te plaatsen in de urnenmuur.

De stichting  heeft eigen statuten en een reglement. Lees hier enige belangrijke artikelen uit het reglement.

Klik op de afbeelding begraafplaats met legenda voor een vergroting.

Voor meer informatie over een uitvaart in Bergentheim kunt u contact opnemen met Uitvaartzorg Salland. Wilt u weten wat een begrafenis kost en heeft u al specifieke wensen? Dan is het mogelijk om naar aanleiding van uw wensen en keuzes een begroting te maken.