05 nov 2019

Een nieuwe laag verf voor de Uitvaartbus

Rouwvervoer Uitvaartverzorging Vechtdal

Uitvaartverzorging Vechtdal werkt geregeld samen met Uitvaartbusservice.nl. Uitvaartbusservice.nl maakt het mogelijk om tot het laatste moment bij uw dierbare te zijn. De rit kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een rondrit te maken langs plekken met emotionele waarde. Onlangs is de uitvaartbus van Uitvaartbusservice.nl voorzien van een mooie nieuwe verflaag. Zo komt de bus weer stak en verzorgd voor de dag.

Onlangs was de uitvaartbus aanwezig bij een bijzondere dag. Zorgorganisatie Ipse de Bruggen en Stichting Leer Zelf Online gaven uitleg over doodgaan en rouwverwerking voor mensen met een licht verstandelijke beperking, hun begeleiders en ouders. Zij richtten een website op om de dood bespreekbaar te maken. Ter gelegenheid van de lancering was de uitvaartbus speciaal aanwezig om er in mee te kunnen rijden. 

Uitvaartbus Uitvaartverzorging Vechtdal

Nog een bijzonder moment is wanneer de uitvaartbus begeleid wordt door de politie. Iedere uitvaart is anders. Ondanks dat heeft de uitvaartbus in de afgelopen jaren een aantal keer gereden onder politiebegeleiding. Een aanzicht wat eenieder kippenvel bezorgd, helemaal wanneer er ook nog een meterslange erehaag gevormd wordt. Een prachtig eerbetoon!