22 jun 2022

Natuurbegraven: alle begraafplaatsen

Er is een sterk groeiende interesse voor natuurbegraven in Nederland. Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot het idee dat ze zichzelf terug geven aan de natuur. Zij willen bijdragen aan natuurbeheer, hun ecologische voetafdruk verkleinen en nabestaanden niet belasten met kosten en onderhoud van hun graf. Natuurbegraven is de oudste en natuurlijkste manier om een overledene te begraven. Respect voor de overledene gaat hand in hand met respect voor natuur en milieu.

Ook bij Uitvaartverzorging Vechtdal merken wij dat. En zijn daardoor al op vele plaatsen geweest. Blij zijn wij dan ook met de natuurbegraafplaats “Hoogengraven” bij Ommen. Hoeveel natuurbegraafplaatsen zijn er in Nederland en waar vind ik deze? Waar moet ik opletten bij het kiezen van een natuurbegraafplaats? Dit zijn allemaal begrijpelijke en logische vragen. Vragen waar wij u een passend antwoord op kunnen geven.

Op de website www.allenatuurbegraafplaatsen.nl vindt u een compleet overzicht met uitgebreide informatie van alle natuurbegraafplaatsen in Nederland. Woont u in Ommen en omstreken en wilt u na uw overlijden terug naar uw geboortegrond?, ook dan verzorgen wij graag uw uitvaart.

U kunt ook direct een overzicht bekijken van de natuurbegraafplaatsen in Drenthe

Overzicht natuurbegraafplaatsen

Bekijk de mogelijke natuurbegraafplaatsen gevestigd in Nederland hieronder:

Natuurbegraafplaatsen Drenthe

Natuurbegraafplaatsen Friesland

Natuurbegraafplaatsen Gelderland 

Natuurbegraafplaatsen Limburg 

Natuurbegraafplaatsen Groningen

Natuurbegraafplaatsen Noord-Holland 

Natuurbegraafplaatsen Noord-Brabant 

Natuurbegraafplaatsen Overijssel 

Natuurbegraafplaatsen Utrecht 

Natuurbegraafplaatsen Zuid-Holland